24 Eylül 2012 Pazartesi

Söz Bohça Listesi..

Evde olmanın verdiği avantaj ile bütün gün düşündüm, tasarladım durdum. Yarimle ilk adımı atmak üzere planlar yapmaya başladık. Gözüm korkmuyor değil ama olabildiğince sorunsuz geçmesi için dua etmeye başladım bile. Dediğim gibi biz şuan sadece düşünme aşamasındayız. Aileler konuşmadı, tarih kesinleşmedi.. Sadece sevdiğim ve ben hayal kurduk. hayali bile beni heyecana ve strese sokarken o günler geldiğinde ben nasıl dayanıcam bilmiyorum.. Eee evde bütün boş boş düşünmedim heralde:) düşündüklerimi daha sonra unutmayıp hatırlamak için kayıt altına alma kararı verdim. Ve kendime bir ajanda yaptım.. Bundan sonra evliliğe hazırlık süresince bu ajanda benim sağ kolum olacak.. Ajandamın ilk satırlarına bohça listesini yazdım..Buyrunn ajandama.. :) 

4 yorum:

  1. çok teşekkür ederim sağolun :)

    YanıtlaSil
  2. hayırlısı olsun canım benim de böyle bir ajandam var çeyizlerimi aldıklarım ve alacaklarım olarak yazdım tavsiye ederim çünkü bir aldığını bi daha alabilirsin farkında olmadan :)

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim :) evet haklısın canım.. o kadar karışıklıkta insan her ayrıntıyı aklında tutamıyor. yazınca daha kolay :)

    YanıtlaSil